Starship
OMG ! we meet again pretty (:
Thursday, 7 June 2012 • 21:07 • 0 comments

In such for a long time, now we have just met " hi stalker and pretty " , wait for a while I get rid of dust close to my blogger. HAHA :D It's to dirty !

Okey , now I get a new blogskin . YAHOO ! I like it and for me it's so awesome blogskin that I have , 
bla bla bla

buruk k buruk -,-
Nurul Athirah binti Mohd Noor


 Nak cerita pasal kawan baik saya BFF !

Dia baru putus dengan bf ( Firdaus ) , then dia dapat bf baru  ( Faiz ) . depa sweet sangat  ! TAHNIAH WEY
But dalam minggu ni , ada dugaan yang datang dekat dia . Ex si Faiz nih dok pujuk Wanie suruh dia tinggalkan Faiz WTFF !
Come on girl , susah sangat ka nak tengok ex hang bahagia . Wanie ni jugak kawan sekolah rendah ex Faiz . Wanie sebra salah BUT she never let he go to that girl ! NEVER !!
Good girl , apa pun yang terjadi aku akan selalu ada untuk hang . SABAQ K !


Dalam masa cuti DUA MINGGU yang membosankan ni , aku keja edit gambaq jaa -,-



yang hodoh macam katak kembung ni NURUL ATHIRAH !



yang agak comel macam kangroo ni , BIEY GREEN !



yang rock from pendang ni , AHMAD ZAKWAN !



yang awesome ni , FAWAA LAUTHNER !

laa ni yang pasti aku bosan cuti nih >.<


with she , NURTASNIM (:
   



SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah