Starship
You are my Soulmate ♥
Saturday, 17 December 2011 • 07:15 • 0 comments

Salam .


Awak sebenarnya kan saya ego , saya jenis kalau yang tu pilihan saya itu lah tetap , kalau saya kata A . A lah jawapan nya .
Sorry awak , buat susah aje awak datang kat rumah saya bagi bear boy yang awak sayang tu , saya terharu sangat !
Awak hantar mesej kat saya , and awak kata " kat belakang bear boy tu ada surat "

Salam awak , sorry … saya comot , tapi saya tetap sayang kan awak . sorry tulisan saya tak macam manusia lain . Awak … saya bahagia kenal awak , saya kena terima jugak … sorry saya datang kat awak balik .. sorry sangat ... saya harap awak faham apa yang saya nak . LOVE YOU SAYANG !

* hanya Nurul Athirah aje yang paham maksud surat ni (:


Awak tahu tak saya baca surat awak berulang kali , setiap kali saya baca mesti saya menangis (':
Tulisan awak comel , bagi saya 
Saya sayang awak !

Awak tahu tak bear boy kan tangan dia terkoyak , muka dia kotor , baju dia rosak and dia comot sangat .
Saya teros jahit tangan dia . Saya basoh dia dengan saboh , saya elokkan balik baju dia yang rosak . Sambil saya buat semua tu air mata saya jatuh (':
Sekarang ni dia dah comel , dah tak kotor lagi . 

Saya suruh and paksa awak untuk lupakan saya , tapi awak tak mahu . Awak kata " ada satu benda lagi yang harus b tunaikan janji ! "
Saya tanya awak apa janji tu , and awak jawab " hari tu b janji b nak masuk meminang sayang . B akan tunaikan janji tu , sayang jangan tolak yea pinangan b ! "




TERIMA KASIH ,  AWAK !

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah