Starship
Segmen : Aku dan Dia ( by Beautiful Remaja )
Tuesday, 27 December 2011 • 20:01 • 0 comments

Salam . This is new . Short or long story about she or he by Fafa ( Beautiful Remaja ) .
Sorry I can't put the real picture , but this is picture dp on his facebook (:


HIM ♥
Name : Mr.Y
Age : 16 this year
Address : Jitra

Proses Perkenalan :

Okey , cerita nya bermula macam ni . Atirah niat di hati nak try kawan dengan kawan Mr.Y ni . Tapi dah tadak jodoh . Dalam hati  " Kalau tadak jodoh pon awad yang hang pi sebar number phon aku kat budak sekolah hang . puihh ! " 
HUHU , tapi kebaik kan . Mr.Y terMISS CALL kat number Atirah . Okey aku tau hang sengaja =="
Biasa la perempuan mesti la nak tahu sapa kah insan yang terMISS CALL kat number kita tu kan  ?
So , Atirah pon tanya la sapa ni ? HEHE , suka nya  :D

Kami kawan and berkenalan dekat tiga hari kot . Dia teros mintak couple . Galak !
Atirah kata kat dia , " Ermm , kita kan baru kenal . tak kan kot ? "
Mr.Y kata " Yea la , tapi kita boleh kenal kenal dalam masa kita couple tu kan ? "
Yea , Atirah setuju . Yeah , couple jugak akhirnya !

Kenal satu sama lain , memang lalai : 

Kami dah couple dekat setahun lebih . alhamdulillah (:
Ada satu hari tu kan , kami keluar tengok wayang . Salah masuk room , Atirah la punya pasal .
Tempat duduk num 10 & 11 F , tengok tengok tempat tu ada orang duduk .
Arghh ! geram nya . Atirah pon pi la kat couple tu and kata " erm sorry ea , ni tempat duduk kami ."
Couple tu terkejut berok kot tetiba aje , dia pon tengok la kat tiket wayang . Otw dia tengok tiket tu Atirah tertengok dekat skrin cerita hantu . Haish , pelik nya . beli cerita lain =="
Rupa rupa nya kami salah room . malu nya . Time baru perasan salah room tu , teros tarik tangan Mr.Y keluar and gelak sampai nak pecah perot . MALU !! 
Mr.Y kata " tu la kalot sangat , padan muka ! "
Nasib la dalam wayang tu gelap , tak nampak muka . Fuhh , selamat !

Atirah pernah tanya dia , pernah main bowling , and dia jawab " TAK "
Okey , nanti kita main . nak tengok Mr.Y ni baling bola bowling macam biji guli or not . HAHAK

Disebalik nya :

Dalam masa kami berkawan tu , rupa rupa dia Mr.Y ni adik kepada kawan my sister . So , my sister kenal dia . Hadoi , kantoi couple dengam mamat ni ~
Mr.Y kata " tapa , dah kenal senang sikit kalau nak masuk meminang , aww :D "
HUH , dasar miang . tapi sayang :)

Kita serupa , tapi berbeza :

HAHA , selama Atirah couple dengan Mr.Y ni memang banyak benda yang selalu silap . Duadua jenis lalai . elok la . JODOH !
Best couple dengan hang , Mr.Y . memang terbaik laa !!

" setiap benda yang happy berlalu jadi kan kenangan , benda yang silap jadi kan pengajaran "
   


                                                                                                                            Love ,    
                                                                                                                          Nurul Athirah







SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah