Starship
- maaf kawan
Saturday, 19 November 2011 • 05:41 • 0 comments


salam ,

kelmarin saya ada buka fb someone , niat nak tolong update something la . tibe tibe teringat nak buka messages someone tersayang tu . ada capital y tu chat dengan my friend , kami kawan dari sekolah rendah sampai sekarang . capital y tu  chat dekat hang , dia kata '' salam , hai lama tak dengan cerita :P '' , dia tanya hang elok elok kan . tapi awad hang yang gamak sangat pi jawab '' perlu ka hang nak tau pasal cerita aku ?! '' , dah la salam dia pon hang tak jawab . cuba kalau hang tanya someone yang lain then dia jawab macam tu , mesti hang bengang kan ?!

hang pandai dari aku , dulu hang sekolah budak pandai , tapi awad hang tak boleh nak pikir pasal adab ?
hang nak cakap lebih kurang dengan aku , tapa wey . sikit pon aku tak makan hati , sebab aku pikir hang kawan aku . kita kawan kawan jangan nak berkira sangat . tapi  aku bengang gila kot hang kata macam budak yang tak penah belajar pasal adab ! , tolong la wey ~

capital y tanya aku , '' sayang kenapa kawan sayang tu belagak sangat ? '' , aku jawab '' dah la jangan chat kat dia lagi k , '' . dia kata '' okey (: ''

kat facebook , aku ada la update status yang aku kecewa gila dengan hang . nie status aku kat hang 

status satu ;

- aku sayang hang sebagi kawan , kita kawan lama dah wey tapi hang tak patut la buat dia macam tu . dia tegor hang , tolong la cakap elok elok dengan dia tak perlu kata macam tu . aku agak terasa dengan apa hang buat . kalau hang lemaih sangat dengan perangai dia yang selalu buat rabong tu takpa aku tak kisah , tapi hang kena ingat jangan sombong dengan orang lain , hang dah cukup bagus ka nak jadi sombong . awad masa depan hang dah tentu cerah ka nak kena sombong dengan orang yang macam dia . aku kata ni bukan aku benci hang tapi aku kecewa dengan hang . dulu hang dah gtau aku yang hang tak suka dia tegor hang , aku dah gtau dia . tapi dah kita sesama islam . salah ka ??

#akusayanghangkawan,tapihangbuatakumacamtu,hangtaksayangakubalik (':


status dua ;

‎- kawan , aku harap hang baca status aku tadi . aku nak sangat hang paham orang lain sama . dia manusia macam hang . ada hati perasaan . (':


status tiga ;

- bila hang ada ramai kawan dalam fb , tapi sorang pun tak tegoq hang kat chat . hang mula la nak buat status . tak guna ada ramai kawan dalam fb tapi semua sombong . tapi bila dia tegoq hang , hang buat dia macam tu pulak . hang lagi tak guna !

#akusayanghangkawan,tapisekarangtak!


aku harap hang berubah la yea !




SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah