Starship
- kehilangan tiga cikgu pada masa yang sama
Friday, 18 November 2011 • 02:11 • 0 comments

salam ,

soalan buat cikgu nora , cikgu peanut and cikgu wati  ; T.T
- kenapa cikgu kena tinggal kan kami ?
- kenapa cikgu nak pindah ?
- kenapa cikgu menagis tadi ?
- kenapa tahun ni jugak cikgu nak pindah ?




cikgu tau dak kami semua sedih , dah la tahun depan kami nak exam SPM . rasa macam tadak semangat ja . urmm .




cikgu tau kan yang kami semua sayang cikgu sangat sangat . cikgu nora thanks alot sebab bebelan cikgu selama setahun saya belajar fesyen , finally saya berjaya siap kan 4 modul . sekarang nak buat modul 5 pulak kebaya . untuk modul 5 cikgu nora sempat ajar saya buat kain sarung kebaya je .




saya nak cikgu tahu selama setahun kami belajar fesyen , kami dah tau selok belok , skill  and betapa frust nya bila cikgu kata '' bukak balik jahitan ! '' . tapi semua tu pengalaman and warna warni kehidupan . saya nak sambung belajar yang macam cikgu kata tadi . '' kalau lepas spm ni kamu semua pakat kawen , buat rugi je mak bapak kamu hantar datang sekolah , kamu kena  la ada semangat masuk uitm ke polimas ke . baru la berbaloi '' . (:

teringat lagi kelmarin cikgu kata dekat saya
'' sapa la mangkuk hayun yang pegi letak sarung mesin jahit tepi dekat mesin turbo tu kenapa ? ''

saya jawab balik
'' HEHE , cikgu saya la mangkuk hayun tu .''

untuk cikgu peanut and cikgu wati , walau pon cikgu tak ajar group dua tapi kami tetap sedih . tau dak group satu kan cikgu pola and cikgu membuat , dua dua pindah . urmm . cikgu kesian depa , budak budak group satu !

cikgu nora - tukar sekolah , sungai petani
cikgu peanut - sambung keja lama , insuran
cikgu wati - sambung belajar kat , UKM


# saya sayang cikgu macam saya sayang dekat mak saya !

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah