Starship
OMG ! we meet again pretty (:
Thursday, 7 June 2012 • 21:07 • 0 comments

In such for a long time, now we have just met " hi stalker and pretty " , wait for a while I get rid of dust close to my blogger. HAHA :D It's to dirty !

Okey , now I get a new blogskin . YAHOO ! I like it and for me it's so awesome blogskin that I have , 
bla bla bla

buruk k buruk -,-
Nurul Athirah binti Mohd Noor


 Nak cerita pasal kawan baik saya BFF !

Dia baru putus dengan bf ( Firdaus ) , then dia dapat bf baru  ( Faiz ) . depa sweet sangat  ! TAHNIAH WEY
But dalam minggu ni , ada dugaan yang datang dekat dia . Ex si Faiz nih dok pujuk Wanie suruh dia tinggalkan Faiz WTFF !
Come on girl , susah sangat ka nak tengok ex hang bahagia . Wanie ni jugak kawan sekolah rendah ex Faiz . Wanie sebra salah BUT she never let he go to that girl ! NEVER !!
Good girl , apa pun yang terjadi aku akan selalu ada untuk hang . SABAQ K !


Dalam masa cuti DUA MINGGU yang membosankan ni , aku keja edit gambaq jaa -,-



yang hodoh macam katak kembung ni NURUL ATHIRAH !



yang agak comel macam kangroo ni , BIEY GREEN !



yang rock from pendang ni , AHMAD ZAKWAN !



yang awesome ni , FAWAA LAUTHNER !

laa ni yang pasti aku bosan cuti nih >.<


with she , NURTASNIM (:
   



NICE DAY WITH THE NICE FRIENDS !
Saturday, 17 March 2012 • 17:37 • 0 comments

Hi to all readers :)
okey , dah tiga minggu or sebulan kot saya tak update . erm bosan laah , nothing have to do !!

First , phone kena rampas sebab haritu ada spotcheck besar besaran . kena terok kot bhai !
PKHEM kata kalau tak mengaku then dia jumpa dalam loker , student tu akan kena gantung asrama . shit ! sapa nak kena gantung , nanti buruk laa buku disiplin . so ramai jugak yang mengaku . saya mengaku and tak menyesal pon sebab phone murah aje , hewhew :3

Next , pi kem !!
oh , damn . memang benci gilo kem kem nih , but it's a new experience :D
kena masuk dalam gua , panjat bukit , and masuk dalam paya . time dalam gua saya sorang aje yang menagis , takot terok kowt derr , auoch ! dah la tak mau cerita dah 

Last , ada ujian satu dekat sekolah . boleh jawab but math !!
saya GAGAL ! memang tak boleh terima gila yang math saya gagal , teros call mak and nangis nangis cerita yang saya tak boleh pi laa dengan math ni !

Hahh , sekarang dh cuti seminggu . 
hari khamis saya hang out with my lovely friend . kawan sekolah rendah . dah dekat 11 tahun kami berkawan . wow lama tuu ! 

AWESOME DAY WITH ZATI ANDISSA , QIZTINA JEHAN , NURTASNIM HASHIM and me NURUL ATHIRAH . HAPPY SANGAT !



after badminton MSSPS 2012 !
Saturday, 18 February 2012 • 20:00 • 0 comments

Assalamualikum !

okey , dah lama aku tak update belog . now aku dah update . wiwi :D











thanks for looking !
doa kan aku lulus SPM , amin (:
kbai 






SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah