Starship
*New !
Monday, 12 December 2011 • 06:58 • 0 comments


Salam ,

This is new and second wind for this AWESOME blog . For me . Sekarang ni kan semua dah pakai corak blog macam ni . Blogskins.com , aku aku pon teringin la . HAHAK !
Lambat update la kata kan =="
Di sini ada beberapa penghargaan kepada Kak Ganu yang bagi tutorial macam mana nak buat blog ni jadi lagi nice and kepada Teh O Ais Limau dia jugak bagi tutorial about shoutbox .
Thanks alot for them !
Ada apa-apa yang lagi AWESOME kita share sama-sama , okey darling (:


SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah