Starship
nothing to say , just big smile to you !
Thursday, 27 October 2011 • 22:51 • 0 comments

salam

erm dah sebulan tirah tak update , sebab malas and tada cerita best nak di kongsikan.
so hari ni tirah ada cerita . nak cerita yang 23 . oktober . 2011 yang lepas kak long tirah bertunang . oh sweet nya !
bila laa tirah pulak , HAHA tak perlu laa lambat lagi kan =='

sehari sebelum hari yang tersweet tu tirah and kak long buat bubble talk pakai kotak cake secret , yumm !
penat gila dah laa kotak tu tebal guna pulak gunting budak budak yang guna untuk buat origami , adoi !
setelah sejam agak laa , akhirnya siap jugak . memang penat ..




okey tak ? , comel kan =)


konon nya bubble talk ni nak guna pi outdoor at tasik ,but panas plus tak larat plus macam macam alasan so sume tu tak jadi.
kami buat  indoor dalam bilik jer , background kami just guna wallpaper bilik , boleh laa bajet ciput jer =='
so hasil nya ialah , jeng jeng jeng ! :o















apa macam okey tak ?!
cun kan , macam sweet jer tengok ..
aumm !
suka sangat sebab sume bubble talk yang kami buat tu cute and jadi !


# to my lovely sister , hope you always happy , muah !
and jangan lupa beli pape masa kat korea nnt tau ,,



SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah