Starship
TUTORIAL - how to wear hijab , chill with MARIA ELENA :D
Saturday, 17 September 2011 • 08:49 • 0 comments

Salam


Hai all , to night lain cikit post nya . takk penah lagi buat macam ni , first time okey !
sepertimana yang kita baca kat title : 


TUTORIAL - how to wear hijab , chill with MARIA ELENA :D




comey ! 



amacam awesome and cool kan ! owh yeah ~ 


nurul atirah ada upload satu jer video tutorial how to wear shawl . ngee ~
kalau nak tengok bebayak lagi tengok kat :


SHORTNAP MARIA ELENA   (:


let's begin . . .




video



dah puas tengok tutorial dia ?
comel kan dia , pandai buat expressions , hahak , cute !
kalau nak tahu lebih lagi just follow this belog : http://peliks.blogspot.com/

okey , thanks for MARIA ELENA coz her tutorial is very chill !
to all thanks for watching (=

[ macam biasa befor watching , stop dulu lagu SARAH CONNOR kat tingkat bawah sekali ]

baibai !







SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah