Starship
di hari raya !!
Tuesday, 30 August 2011 • 01:53 • 0 comments

" ketupat is must ! "
" nasi impit is wajib ! "
" dont forget kuah kacang ! "
" lemang also ! "
" with rendang we must have rendang daging or ayam ! "
" with rendang we must have serunding ! "
" and the most thing that is a MUST is duit raya !! "


yang atas nie intro jer,
yang nie baru cite nyer.dalam 2 - 3 hari sebelom raya tyrah ta sihat [ demam ]
igt kan pagi nie kebah laa , tgk tgk sama jer..
hampeh !
tapi tapa , ta kisah ..

lepas tnggu mak , abah and sume balik sembahyang raya .. [ tyrah n kak long ta pegi , jaga rumah ! ]
kami sume mintak maaf salam salaman..
mak kata : " nie anak mak yang paling banyak dosa " [ apa nak jadi dengan nurul atyrah nie ] =oO=

okey ! pagi tadi dalam pukul 11.30 tyrah balik kampong..
dekat jer dalam setengah jam sampai ler..
bila dah sampai kampong teros salam dengan sume n dapat duit raya  , byk kowt !
bila dah umur meningkat duit raya pown turut membesar..
hahak !

pukul 2.45 tyrah ajak kak long balik jitra..
dah ta larat kat kmpong..
bosan , panas , penat ..
my sepupu sepapat sume kata : " balik awal tu na p jumpa pakwe laa tu "
tyrah senyum jer (:

dah sampai jitra kami [ tyrah , kak long , bb ]
singgah aneka , jalan jalan , tada org pown , best !!
sampai jer kat kedia siam 
[ yang jual baju , seluar , kasut tu.. tau ta ?? alaaa yang kat tangga wayang tu ,, hah ! tau pown ]
teros masuk n shopping time ...!! [ arghh ! habis duit raya aku ]

tyrah beli kasot , comel sgt .. kat depan kasut tu ada muka smile ! 
kak long beli kasot n handbeg 
bb tengok jer k..sume barang pmpuan.. sory..!
dah agak agak penat kami pown balik ..
tengok tv sambil makan kuih raya..
tyrah ta suka kuih raya so , mkn kerepek jer laa .. =oO=

k lah sampai cini jer tyrah na cite kat u all..
bye bye n selamat hari raya maaf zahir dan batin !











p/s : besok na kluar ng yutiey ! tengok wayang !!

                                                                                                                                                           nurul athirah (:

SOME WORDS!


Welcome to my paradise. What do you want in here? Okeh, steal anyhting what you can steal. bold italic underline strike

Profile
Stuff
Tagboard

Talk Talk here !

Shoutbox
Rewind


Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Nurul Athirah